Tel: 020 2629857

Hoge kwaliteit smeerolie Gratis verzending bij besteding vanaf € 75

TO-4 Versnellingsbakolie Transmissieolie 50 → 77 lubricants

Versnellingsbak olie TO-4 TRANSMISSION FLUID 50 is een goede kwaliteit minerale olie, speciaal ontwikkeld voor een effectieve smering van "Power Shift Transmissie", achterbrug en "natte remmen" van zwaarbelaste voertuigen.

Meer details

€ 50,24 Excl. btw

€ 60,79 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Datasheet

Viscositeit50W
Type OlieMineraal

Meer informatie

Versnellingsbak olie TO-4 TRANSMISSION FLUID 50 is een goede kwaliteit minerale olie, speciaal ontwikkeld voor een effectieve smering van "Power Shift Transmissie", achterbrug en "natte remmen" van zwaarbelaste voertuigen welke o.a. worden gebruikt in de sectoren grondverzet, mijnbouw, agrarische sector en zwaar wegtransport.

De olie is geschikt voor "Power Shift Transmissie", "natte remmen"' koppel overbrengingen, hydrostatische systemen en automatische versnellingsbakken voor zover de fabrikant deze specificatie voorschrijft.

Tevens geschikt voor zwaar belast handgeschakelde versnellingsbakken en hydraulische systemen van bovengenoemde toepassingen.

Raadpleeg altijd het voorschrift van de fabrikant.Specificaties:Caterpillar TO-4, Komatsu KES 07.868.1,Download hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 9.4 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl