Tel: 020 2629857

Smeerolie advies nodig? Bel met 77 Lubricants B.V: 020 26 29 857       Gratis verzenden vanaf € 29,95 excl. btw !

Doos 4x4.5L Handenreiniger YELLOW - 77 lubricants

HANDCLEANER YELLOW van 77 lubricants is een hoogwaardige handreinigingspasta op basis van Oranje Terpenen, Aloë Vera extracten, Jojoba Esters en natuurlijke schuurmiddelen. HAND CLEANER YELLOW  is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van extreem hardnekkige industriële verontreiniging.

Meer details

€ 61,97 Excl. btw

€ 74,98 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Meer informatie

HANDCLEANER YELLOW van 77 lubricants is een hoogwaardige handreinigingspasta op basis van Oranje Terpenen, Aloë Vera extracten, Jojoba Esters en natuurlijke schuurmiddelen.

HAND CLEANER YELLOW  is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van extreem hardnekkige industriële verontreiniging. De unieke productformulering verwijdert gemakkelijk verontreinigingen zoals smeermiddelen, vet, verf, vernis, inkt, teer, bitumen en lijmen.

 

HAND CLEANER YELLOW reinigt, hydrateert, beschermt en is dermatologisch getest, pH-neutraal en biologisch afbreekbaar.

 

HANDCLEANER YELLOW  heeft een frisse citrusgeur van natuurlijke ingrediënten en is extreem effectief door huidvriendelijke schurende en natuurlijke ingrediënten.

 

Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid HANDREINIGER GEEL  op de handen tot het vuil loskomt, bij voorkeur met behulp van een dispenserpomp. Afspoelen met water of afvegen met een handdoek. Droge handen grondig.

 

Opslag: Houd het pakket handreiniger GEEL  goed gesloten en bewaar op een koele maar vorstvrije plaats.

 

Milieu en veiligheid:

Voldoet aan EEG-richtlijn 73/404/EEG inzake biologische afbraak van oppervlakteactieve stoffen. Bovendien voldoen de oppervlakteactieve stoffen in de producten aan de criteria voor biologische afbraak van Richtlijn 648/2004/EG inzake detergentia. Voldoet aan de Europese regelgeving inzake cosmetica (76/768/EU).Bekijk hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Accessoires

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 0 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl