Tel: 020 2629857

Hoge kwaliteit smeerolie Gratis verzending bij besteding vanaf € 75

Antivries XL → 77 lubricants

Antivries XL is een moderne, goede kwaliteit antivries, samengesteld uit mono ethyleen glycol en speciaal geselecteerde additieven, en is nitriet-, amine- en fosfaatvrij. Deze antivries kan het hele jaar door worden gebruikt in benzine- en dieselmotoren en geeft de beste bescherming bij een concentratie in water tussen de 40% en 50%.

Meer details

€ 46,45 Excl. btw

€ 56,20 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Meer informatie

Antivries XL is een moderne, goede kwaliteit antivries, samengesteld uit mono ethyleen glycol en speciaal geselecteerde additieven, en is nitriet-, amine- en fosfaatvrij. Deze antivries kan het hele jaar door worden gebruikt in benzine- en dieselmotoren en geeft de beste bescherming bij een concentratie in water tussen de 40% en 50%. Antivries beschermt de motor en alle metalen delen van het koelsysteem en is neutraal ten opzichte van afdichtingen en slangen. Raadpleeg altijd het voorschrift van de fabrikant.WAARSCHUWING:

Houd alle antivries altijd uit de buurt van kinderen; drink geen antivries!!

Indien er toch antivries is doorgeslikt, probeer dan te laten braken en roep eerste hulp in!Specificaties:ASTM D3306, MB 325.2, BMW, Behr (Radiatoren), Deutz/MWM, CUNA NC956-16

GM/OPEL, ONORM V5123, UNE 26-361, VW TL 774CDownload hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 9.4 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl