Tel: 020 2629857

Smeerolie advies nodig? Bel met 77 Lubricants B.V: 020 26 29 857       Gratis verzenden vanaf € 29,95 excl. btw !

77 lubricants - Scheepvaart motorolie CEO 570

702767

MARINE CEO 570 is een extra high performance Marine Cylinder Lubricant (MCL) ontworpen voor de nieuwste generatie technologie van low speed crosshead dieselmotoren die werken op een breed scala van resterende brandstoffen met een zwavelgehalte van meer dan 1,0%.

Meer details

€ 478,51 Excl. btw

€ 579,00 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Datasheet

Viscositeit50W

Meer informatie

MARINE CEO 570 is een extra high performance Marine Cylinder Lubricant (MCL) ontworpen voor de nieuwste generatie technologie van low speed crosshead dieselmotoren die werken op een breed scala van resterende brandstoffen met een zwavelgehalte van meer dan 1,0%

De door de fabrikant aanbevolen voersnelheden moeten ten minste worden gehandhaafd. Bij het uitvoeren van nieuwe voeringen en/of ringen kunnen hogere voersnelheden nodig zijn.

 

MARINE CEO 570 is gebaseerd op hoogwaardige minerale basisoliën van grote kwaliteit in combinatie met een uniek additiefpakket om de volgende eigenschappen te garanderen:

 

• Goed zuurneutraliserend vermogen.

• Superieure detergency minimaliseert afzettingen op kritieke onderdelen zoals zuigers, zuigerringen, ringgroeven en cilinderpoorten.

• Goede antiwear eigenschappen minimaliseert zuigerring en cilinderslijtage wat leidt tot lagere onderhoudskosten.

• Goede compatibiliteit met alle normale afdichtingsmaterialen.Bekijk hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 0 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl