Tel: 020 2629857

Smeerolie advies nodig? Bel met 77 Lubricants B.V: 020 26 29 857       Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 39,95 excl. btw !

77 lubricants - Sneeuwscooter Motorolie SYN 2T

Sneeuwscooter motorolie Syn 2T is een volledig synthetische motorolie van exceptionele kwaliteit welke ontwikkeld is voor lucht- en water gekoelde 2-takt motoren.

Meer details

€ 82,75 Excl. btw

€ 100,13 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Datasheet

Type OlieVol-synthetisch

Meer informatie

Sneeuwscooter motorolie Syn 2T is een volledig synthetische motorolie van exceptionele kwaliteit welke ontwikkeld is voor lucht- en water gekoelde 2-takt motoren. De speciale samenstelling van de olie draagt zorg voor een uitstekende bescherming van de motor, evenals een schone verbranding en minimale rookontwikkeling, zelfs onder extreme omstandigheden.

Deze olie wordt aanbevolen voor hoog vermogen 2-takt motoren van scooters en sneeuwscooters die onder wisselende omstandigheden moeten presteren. Tevens is de olie uitstekend geschikt voor 2-takt terreinvoertuigen en grasmaaimachines. De olie is geschikt voor olie-injectie systemen en voormenging

Raadpleeg altijd het voorschrift van de fabrikant inzake de verhouding olie-brandstof.Specificaties:API TC, ISO-L-EGD, JASO FDDownload hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 9.6 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl